Drita te dyshemes

 • Llambë dyshemeje e ndritshme LED 12 W

  Llambë dyshemeje e ndritshme LED 12 W

  detajet e produktit: 1. Përdorimi i rruazës së llambës LED si burim drite, krahasuar me llambën tradicionale inkandeshente me llambë, drita është më e qëndrueshme, pa dridhje, mund të mbrojë në mënyrë efektive sytë.Nga ana tjetër, llamba LED lëshon më pak nxehtësi dhe mund të përdoret për orë të tëra pa u ngrohur.2. Përdorni çelësin e butonit me shtytje, çelësin HI-OFF-Low, rregullimin e ndriçimit me 2 nivele, për të përmbushur nevojat e skenave të ndryshme, si leximi, gjumi, grimi. Drita me shkëlqim të lartë është e përshtatshme për leximin e punës etj.dritë detyrë...
 • Llambë dyshemeje LED me errësim pa shkallë të kontrollit me prekje

  Llambë dyshemeje LED me errësim pa shkallë të kontrollit me prekje

  detajet e produktit: 1. Rruaza llambash LED si burim drite, pa dridhje, më shumë mbrojtje për sytë se llambat tradicionale inkandeshente, 12w LED mjaft e ndritshme për të ndriçuar dhomën tuaj.Shkëlqen një 900-1000 Lumens - megjithatë merr vetëm 12 W energji elektrike.2. Temperatura e tre ngjyrave: 6000K-4500K-3000K, e bardhë e ftohtë, e bardhë e ngrohtë, e verdhë e ngrohtë. Dhe zbehje pa shkallë 10%-100% e rregullimit të ndriçimit, për të përmbushur nevojat e skenave të ndryshme. Vendoseni në zyrën tuaj për t'ju ndihmuar të punoni, pranë divanit në jetën tuaj...
 • Llambë LED e ndritshme 2 në 1 dysheme dhe tavolinë

  Llambë LED e ndritshme 2 në 1 dysheme dhe tavolinë

  detajet e produktit: 1.Shtoni ose hiqni këmbën me 3 këmbë për ta kthyer 2-në-1 nga një llambë e drejtë dhe e lirë në një llambë tavoline zyre ose dritë komodine.Ju mund ta vendosni gjendjen e tij sipas kërkesës suaj të përdorimit. Është i qëndrueshëm nëse vendoset në dysheme ose në tavolinë. Përveç bazës, të gjitha pjesët e tjera janë të holla dhe mund të vendosen lirshëm pa zënë vend.2. Dimmeri i integruar me prekje dhe 3 cilësimet e ngjyrave të lehta (e bardhë e ftohtë, e bardhë e ngrohtë, e verdhë e ngrohtë) japin ndriçim të ndritshëm të detyrave ose humor të zbehtë...
 • Llambë dyshemeje me ndriçim LED për lexim dhe artizanale

  Llambë dyshemeje me ndriçim LED për lexim dhe artizanale

  detajet e produktit: 1. Përdorimi i rruazave të llambave LED si burim drite për llambat e dyshemesë, krahasuar me llambat halogjene dhe llambat inkandeshente, drita e saj është më e ndritshme, më pak e prirur ndaj dëmtimit, më shumë kursim energjie. Shkëlqen 900-1000 Lumens - por vetëm merr 12 W energji elektrike.2. Zbehja pa shkallë: 10%-100% e rregullimit të ndriçimit, dhe temperatura e tre ngjyrave: 6000K-4500K-3000K ju mund të zgjidhni. Zgjedhja e ndriçimit të ndryshëm sipas skenarëve të ndryshëm të përdorimit mund të sjellë përvojë më të mirë në ambientet tuaja...
 • Llambë LED e ndritshme për lexim, artizanale dhe dyshemeje

  Llambë LED e ndritshme për lexim, artizanale dhe dyshemeje

  detajet e produktit: 1. Vendosni një llambë dyshemeje pranë një tavoline ose divani dhe përdorni qafën e patës për të drejtuar dritën që të shkëlqejë aty ku ju nevojitet., kur jeni duke lexuar ose qepni etj. Përdorni qafën fleksibël por të fortë për ta vendosur dritën në mënyrë perfekte.Pasi të jetë vendosur, ajo qëndron e vendosur.Ajo qëndron deri në 64 1/2 "bazë në krye.2. Ndizni dhe fikni dritat me një kontroll me prekje dhe zbehni me një zbehës pa shkallë. Funksioni i zbehjes pa shkallë ju lejon të thjeshtoni procesin.Llambat e dyshemesë me errësim mund të rregullojnë ndriçimin...
12Tjetra >>> Faqe 1/2